01Julio
YogaOne_Sarria03.jpg

El club, de nou potes amun,t aquest estiu

Nova sala de ioga i gimnàstiques cos-ment. Nova sala funcional.

Quan l’activitat esportiva baixa, és l’època ideal per fer transformacions al club. És per aquestes dates quan podem treballar millor, sense molestar tant.

A resultes de donar-hi moltes voltes, és evident que la convivència entre una activitat com el ioga o l’escola d’esquena per posar un exemple i el treball funcional, és quasi be impossible. Les activitats de cos-ment requereixen silenci, tranquil·litat, en un entorn de música suau i les activitats com el treball funcional o el mateix esquaix, tenen com a premissa tot el contrari.

La idea de compartir veïnatge entre aquestes dues activitats tant diferents, ha estat un mal invent i si el que volíem, era donar bona qualitat i bon servei, teníem que fer un replantejament.

I aquest nou planteig ja és aquí. Hem decidit traslladar les activitats de cos ment a un nou espai just al costat de l’E-box (davant del club) en un local de 150 m2. En aquest nou espai, molt net i amb ambientació zenc, hi tindràs dos mòduls, una recepció i una gran sala per fer les esmentades activitats dolces.

En un dels mòduls ja tenim lligat un nou servei de fisioteràpia i en l’altre un de dietètica.

La nova sala on hi farem Pilates, escola d’esquena, estiraments o ioga, contigua a aquests 2 mòduls, tindrà 102m2 i potenciarem aquestes activitats i molt especialment el ioga vinaisha, el Hatha i d’altres de nous com el ioga infantil, l’aeri o el pre–post part.

Per tant, prepara’t be perquè ben aviat, (calculem a finals de setembre), tindràs una oferta encara més potent i de qualitat en el nou local que es denominarà E-MIND.

Ampliem la sala funcional. Amb l’espai alliberat de la sala-5 de gimnàstiques dolces (70m2), ampliarem la sala funcional dels actuals 100m2 fins als 170m2. La nova sala, en forma de “L”, tindrà un nou paviment tècnic, més estacions per treballar, entre elles les airbikes i rems, també tindrem material nou i sobretot molt més espai per fer-ho amb qualitat i comoditat.

Tot i que ens fa una mica de mandra desprès de 3 anys d’obres sense descans....ens encanten reptes com aquests, que ens permetin millorar l’oferta i sobretot la qualitat integral del servei.

Bon estiu a tots!!!

*Nota aclaridora: Aquesta foto no correspont al nostre projecte, solament serveix com a referencia.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.