09Octubre
19 Conesa1.jpg

Running club. La Teresa, els dos Joseps, el Johnny i la Sheila van estar a Conesa i la Oncotrail

Molts, moltíssims de vosaltres, participeu en les diferents curses que és fan pel territori i molts altres practiqueu aquest esport, com a simples afeccionats molt al marge de dur un pitrall.
Us deixem algunes fotos de membres del running club que han fet activitat darrerament, sabedors de que molts de vosaltres, ho feu anònimament i sense el flash de les càmeres dels mobils.
La Teresa va dominar la categoria femenina absoluta a Conesa amb el Josep i el Johnny de fidels escuders, mentre que l'altre Josep i la mega-campiona Sheila, ho van fer en la cursa solidària Oncotrail, per equips de 100km.
Per acabar.. sempre ens quedem amb aquest frase: En cada sortida de running tenim una oportunitat de millora, potser més com a persones que com a runners ...
Tots els dilluns i dimecres tens una oportunitat. Sortim a córrer a les 19:30.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.